Privata sessioner
- inriktning medberoende till narcissist

Målet med dessa sessioner är att hjälpa dig att bli fri från ditt medberoende till narcissister. Det medberoende som gör att du dras till människor som på ett eller annat sätt gör dig illa och som får dig att stanna kvar i osunda relationer och situationer. Det kan gälla partners, föräldrar, vänner, chefer osv.

Som medberoende bygger hela ditt liv vanligtvis på att fokusera på andra människor. Ditt självvärde brukar till stor del hänga ihop med att ge till andra. Som medberoende har du en ofta omedveten inre övertygelse om att du genom att konstant ge äntligen får den djupa acceptansen och kärlekskänslan, känslan av tillhörighet, som du troligtvis saknat och längtat efter hela ditt liv.

Första steget att läka ditt medberoende är att få syn på det och vara villig att titta på din egen roll i det. Därefter handlar det om att nyktert se och inse vad du är eller har varit utsatt för och arbeta på och hela flera olika delar som skapat medberoendet i dig. Det kan också handla om att åtgärda praktiska saker beroende på dina nuvarande relationer och din situation i övrigt. Vi utgår självfallet ifrån din situation och dina behov!

Så här säger några klienter om sessionerna:
”Det hände mycket med mig. Några dagar senare märkte jag en stor skillnad i mötet med andra människor. Jag var mer avslappnad och kunde vara mig själv. Att bara kunna vara i nuet och vara sig själv utan jante och prestationskrav är helt underbart.”

”Terapin har gett mig läkning, nya insikter och hopp om ett friskare liv.”

”Maija var lugn, trygg och kunnig samt hade en stor ödmjukhet och närvaro.”

”Maija är trygg, kunnig, omtänksam, proffsig.”

Jag erbjuder privata sessioner över telefon. ICT – Instant Change Therapy fungerar lika bra via telefon som om vi skulle ses.

Sessionen är 90 minuter. Kostnaden är 1.500 kr/session.

För att boka en privat session med inriktning medberoende till narcissister skriv till mig nedan, så återkommer jag med förslag på tider. Har du specifika önskemål (morgon, kväll, veckodag el.d.), meddela mig om dem, så föreslår jag tider därefter.

Välkommen att boka en privat session med Maija: