ICT – INSTANT CHANGE THERAPY är en unik terapiform som gör att människor inte längre behöver gå i ändlösa terapisessioner för att nå de livsförändringar de önskar.

Med ett holistiskt perspektiv och en kombination av traditionell psykologi, ICT-verktyg, quantum metoder och systemisk medvetenhet går vi direkt till klientens undermedvetna och rensar bort det som omedvetet håller dem kvar i sin historia och det som skapar begränsningar och problem i deras liv idag.

Allt fler inser att vi inte löser några problem enbart genom det logiska, genom att prata om vår historia, vad vi varit med om, eller att kognitivt försöka förändra våra beteenden. Det hjälper möjligtvis för stunden men ger sällan livslång förändring.

För att nå verklig bestående förändring och för att kunna återta vårt sanna jag, kontakten med vår själ och och känna oss fria och leva med glädje och lätthet, behöver vi komma till roten av det som styr våra liv undermedvetet. 

Bland annat en mängd överlevnadsstrategier vi skapade i mycket ung ålder, det vi inte ens vet om att vi bär på. Med ICT får människor hjälp att på ett effektivt sätt förändra dessa.

ICT är utvecklat av Malin Henriksson Pratt, grundare av ICT Akademin. Med över 20 års erfarenhet av att hjälpa människor med livsavgörande förändringsprocesser har Malin utvecklat en terapiform som ger häpnadsväckande snabba, djupa och bestående resultat. Sedan 2015 utbildar hon andra terapeuter i ICT.

Läs mer om ICT-terapeututbildningen.