• INGA AXLAR VID ÖRÖNEN LÄNGRE
  Det har infunnit sig ett lugn i min kropp som bara kan sammanfattas med ett ord: magiskt! Att två och en halv dag kan förändra mitt mindset och få min axlar att slappna av, det är magi. Maija imponerade som kursledare. Hon hittade de små detaljerna hos var och en av oss som tog oss in på djupet av vårt undermedvetna. Jag rekommenderar kursen med Maija å det varmaste.

  Anna Byström om Dreamality - make your dream reality
 • Maija var otroligt duktig på att fånga upp och jobba med våra motstånd. Fantastiskt att se hur hon valde metoder utifrån det som kom fram. Jag är djupt imponerad. Otroligt ödmjuk men också lite utmanande när någon behövde det men även då med respektfullt bemötande.

  Maria T. om Dreamality - make your dream reality
 • EN NY FÖRSTÅELSE FÖR MIG SJÄLV
  Genom att få hjälp att sammanfatta händelser i mitt liv på ett helt nytt sätt, har jag fått mycket större förståelse för mig själv och varför jag är som jag är. Det kommer med största sannolikhet att hjälpa mig att hantera nya situationer som kommer att uppstå i livet.

  Monica Larsson om Dreamality - make your dream reality
 • MÅSTE UPPLEVAS
  Dreamality ger upplevelser du inte trodde du skulle kunna uppleva. Obeskrivbart, helt enkelt. Måste helt enkelt upplevas för att förstå. Tack, det gav mersmak. Nu har jag även verktyg att använda mig av.

  Elisabeth L. om Dreamality - make your dream reality
 • ÖVERRASKANDE RESULTAT!
  Jag gick in utan förväntningar på Dremality kursen, bara en stor nyfikenhet. Jag blev överraskad och var oförberedd på hur betydelsen av gamla pengabilder kommit att begränsa mig i mitt liv. Nu har jag satt upp nya utmanande mål och känner att allt är möjligt! Tack Maija för inspiration och energi!

  Anneli Östling om Dreamality - make your dream reality
 • Individuella samtal med Maija har varit utvecklande och utmanande. Maija är ärlig, generös, närvarande och snäll. Hon använder sig av för mig nya metoder som gav snabbare resultat än andra saker jag har provat förut.

  Anna A. om Individuella samtal
 • En perfekt tid och plats för att "ta tag" i mig själv, möta mina svårigheter, blicka framåt och lyssna inåt. Tack Maija!

  Anna Lundgren om Vision Board Workshop
 • MER I FAS MED MIG SJÄLV
  Jag känner mej lättare friare gladare och mer i fas med mej själv. Jag har oxå fått några ordentliga tankeställare och insikter.

  Gunilla Århäll om Dreamality - make your dream reality
 • Workshopen gav mig tillfälle att i lugn och ro faktiskt fokusera på vad jag egentligen vill, vilket ledde till att jag kunde identifiera fler hinder som står i min väg och som jag nu skall jobba på.

  Malin om Vision Board Workshop
 • Maija ger av hela sitt hjärta till varje deltagare.

  Agnetha G. om Vision Board Workshop
 • Kursen gav mig verktyg att utveckla ett framgångsrikt Money Mindset.

  Jacqueline K. om Dreamality - make your dream reality
 • En riktig feel good-workshop som verkligen lyfter en. Vill man hitta tillbaka till glädjen och kreativiteten och få kontakt med sina inre behov är det här den rätta adressen. Här är det dina och ingen annans önskningar som står i centrum. Vilken positiv kraft det kan finnas i våra drömmar!

  Petra Helkala om Vision Board Workshop
 • Ett roligt och annorlunda sätt att skapa kreativa målplaneringskort som kan få mig att gå mot det jag önskar i livet. Dessutom var det roligt att lära sig mer om Lagen om Attraktion.

  Carola Lööf om Vision Board Workshop

INSPIRATION OCH INFORMATION DIREKT I DIN INKORG

Prenumerera på mitt inspirationsbrev som skickas ut när jag får feeling, max en gång i månaden!