Dreamality - make your dream reality

KURSEN FÖR DIG SOM…

 • är trött på att pengar begränsar ditt liv,

 • har fått nog av att livet består av en enda stor kamp,

 • har tappat bort kontakten med vem du innerst inne är,

 • inte kan känna ditt sanna värde,

 • har tappar känsla av mening och riktning i ditt liv.

2,5 SPÄNNANDE OCH TRANSFORMERANDE DAGAR SOM FÖRÄNDRAR DITT LIV!

Alla har en omedveten programmering kring pengar i sitt inre. Likt en osynlig GPS styr den både vår ekonomiska situation och vår verklighet i övrigt.

Det liv du lever idag är en direkt avspegling av dina inre omedvetna blockeringar och kommer fortsätta att styra dig tills du gör något åt dem. Det spelar inte någon större roll hur mycket du än kämpar för förändring i din yttre värld, så länge din inre GPS är inställd på annat så är det den som styr ditt liv.

Under Dreamalitykursen upptäcker och omprogrammerar du din inre osynliga relation till pengar och lär dig viktiga framgångsnycklar som förändrar ditt liv för all framtid. Arbetet är djupgående där teorier varvas med övningar. Du behöver inte ha några förkunskaper.

Under kursen kommer du bland annat att…

 • Hitta och frigöra dig från dina omedvetna negativa ”pengabilder” så att du äntligen kan skapa det liv du drömmer om.
 • Upptäcka andra ”framgångsblockeringar” som ligger i ditt undermedvetna och som håller ditt liv tillbaka.
 • Få djupare kontakt med din själs längtan, syfte och mening och en tydligare bild av vad du drömmer om och verkligen vill.
 • Få en djupare kontakt med dig själv och känna ditt eget värde.
 • Lära dig framgångsverktyg som när du väl använder dem garanterat hjälper dig att skapa det liv du drömmer om.

NÄR 9-11 februari 2024

PLATS Stockholm, Pontonjärsgatan 12, Kungsholmen

TIDER Fredag kl. 14.00 – 18.00 Lördag kl. 09.00 – 18.00 Söndag kl. 09.00-18.00 (lunch ca 1-1,5 timme).
Det är viktigt att du kommer i tid och kan vara med under hela kursen.

NÖJDHETSGARANTI Vi värnar alltid om hög kvalitet så att du som kund skall slippa oroa dig för om du kommer bli nöjd med din investering. Det betyder att om du mot förmodan inte skulle känna dig nöjd efter första kursdagen är det bara att säga till, avsluta kursen och få alla pengar tillbaka.

PRIS Endast 3.900:- inkl. moms för hela helgen. Har du gått kursen tidigare är priset 3.600:- inkl. moms. Möjlighet till delbetalning finns. Arbetsmaterial samt fika och tilltugg ingår. Egen lunch går att värma i kurslokalen. Det finns också gott om lunchrestauranger i närheten.

VILLKOR Din anmälan är bindande. Skulle något inträffa så att du inte kan gå en bokad kurs har du möjlighet att medverka vid ett senare tillfälle i mån av plats. Du har också möjlighet att ge bort din plats till en annan person. Skulle du blir sjuk får du mot uppvisande av läkarintyg tillbaka hela kursavgiften förutom en serviceavgift på 500 kr.

VARMT VÄLKOMMEN!

Sagt om Dreamality-kurser ledda av Maija

DET ÄR MAGI

Det har infunnit sig ett lugn i min kropp som bara kan sammanfattas med ett ord: magiskt! Att två och en halv dag kan förändra mitt mindset och få min axlar att slappna av, det är magi. Maija imponerade som kursledare. Hon hittade de små detaljerna hos var och en av oss som tog oss in på djupet av vårt undermedvetna. Jag rekommenderar kursen med Maija å det varmaste.
Anna Byström
ÖVERRASKANDE RESULTAT!

Jag gick in utan förväntningar på Dreamality kursen, bara en stor nyfikenhet. Jag blev överraskad och var oförberedd på hur betydelsen av gamla pengabilder kommit att begränsa mig i mitt liv. Nu har jag satt upp nya utmanande mål och känner att allt är möjligt! Tack Maija för inspiration och energi!
Anneli Östling
DJUPT IMPONERAD

Maija var otroligt duktig på att fånga upp och jobba med våra motstånd. Fantastiskt att se hur hon valde metoder utifrån det som kom fram. Jag är djupt imponerad. Otroligt ödmjuk men också lite utmanande när någon behövde det men även då med respektfullt bemötande.
Maria T.
EN NY FÖRSTÅELSE FÖR MIG SJÄLV

Genom att få hjälp att sammanfatta händelser i mitt liv på ett helt nytt sätt, har jag fått mycket större förståelse för mig själv och varför jag är som jag är. Det kommer med största sannolikhet att hjälpa mig att hantera nya situationer som kommer att uppstå i livet.
Monica Larsson
MÅSTE UPPLEVAS

Dreamality ger upplevelser du inte trodde du skulle kunna uppleva. Obeskrivbart, helt enkelt. Måste helt enkelt upplevas för att förstå. Tack, det gav mersmak. Nu har jag även verktyg att använda mig av.
Elisabeth L.
MER I FAS MED MIG SJÄLV

Jag känner mej lättare friare gladare och mer i fas med mej själv. Jag har oxå fått några ordentliga tankeställare och insikter.
Gunilla Århäll

För att läsa mer om Dreamality – make your dream reality och hitta kursdatum för kurser på olika orter: https://www.ictakademin.com/kurs-dreamality

LADDA NER GRATIS E-BOK

Tänk om pengar faktiskt växer på träd

Skriven av Malin Henrinksson Pratt, grundaren av Dreamality – make your dream reality.

I e-boken kommer du att:

 • Lära dig vad negativa pengabilder är och förstå hur de påverkar dig utan att du vet om det.
 • Hitta de unika pengarbilder som håller ditt liv tillbaka.
 • Få tips om hur du gör dig av med dina negativa pengabilder så du blir fri att leva ditt liv fullt ut.

Frågor och funderingar? Hör gärna av dig!