Privata sessioner

En privat session utgår ifrån dina behov, tankesnurror och känslor med syfte att skapa förändring, vilket område du än upplever svårigheter inom. Det kan till exempel handla om stress, PTSD, utbrändhet, depression, relationsproblem, utmanande arbetssituation, brist på motivation, medberoende osv. Det kan också handla om en önskan att stanna upp en stund, skapa utrymmet för och få stöd i att reflektera över hur livet ser ut just nu i allmänhet för att se om du önskar ändra något. Målet är att föra dig närmare din egen sanning och din sanna längtan oavsett vilket område det handlar om och förändra och frigöra det som hindrar och hämmar dig i livet.

Jag är certifierad ICT-terapeut och har ICT-terapeututbildningen som grund för mina sessioner. ICT kombinerar traditionell psykologi, snabba förändringstekniker och ett holistiskt och energimässigt perspektiv, vilket möjliggör märkbara resultat på en gång.

Läs mer om ICT som terapiform.

Söker du hjälp som medberoende till narcissist? Läs mer här!

Jag erbjuder privata sessioner över telefon. ICT – Instant Change Therapy fungerar lika bra via telefon som om vi skulle ses.

Första sessionen är 90 minuter och därefter är en session 75 minuter. Kostnaden är 869 kr/session.

För att boka en privat session skriv till mig nedan, så återkommer jag med förslag på tider. Har du specifika önskemål (morgon, kväll, veckodag el.d.), meddela mig om dem, så föreslår jag tider därefter.

Välkommen att boka en privat session med Maija: